Inspiration och inredningstips

Inspiration och inredningstips till våren!

Här kommer lite inredningstips till vårens inredning. Just nu är det extra populärt med härliga pasteller i snygga färgblandningar. Ta gärna inspiration av blommor för att få en snygg färgkombination- som tulpanerna jag köpte förra veckan: tänk att inreda hemma med dessa rosa nyanser och lägga till accenter i de gula och gröna nyanserna!

inspirationinredning

 

Inspiration till vårens inredning

1. Just nu är det mycket populärt att inreda med en jordnära känsla i våra hem: gärna mycket trä, marmor och bambu. Ta gärna in en känsla av natur inomhus för att få en harmonisk känsla i inredningen. En jordnära inredning passar extra bra till en stilren, lantlig, industriell, dansk eller rustik inredningsstil.

2. Inred med personliga detaljer: Nu är det trendigt att göra snygga stilleben av personlig karaktär: Bokstäver, tavlor, ljusstakar och vaser sätts till exempel ihop för att bilda snygga blickfång! När du inreder med saker som betyder något för dig skapar det extra positiv energi i hemmet.

3.Inred med grå toner och bryt av med pasteller i olika nyanser: Dämpade gammelrosa, ljunglila och gråblå nyanser samt mer klara toner som korall och gult blir snyggt i vår- passar perfekt till de grå färgerna!

4. Inred med koppar & mässing- det är populära material som syns på både möbler som inredningsdetaljer! Även plåtdetaljer, speciellt inom den industriella och lantlig inredningen känns trendigt nu!

5. Blanda in antika möbler och prylar i inredningen- skapar personliga hem och ­sparar på både miljö och ekonomi. Mixa med sådant som du gjort själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s